We Are putting down roots Through the Dugit Building Project!!!

Wat doen we

Fishers of Men in the Heart of Tel Aviv

We see the hand of the Lord working in various ways. Click below to learn more about each one.

How You Can Help

Make a secure one-time or monthly donation to Dugit Messianic Outreach Center.

Vrienden van Dugit

 • Dugit

  Met plezier denk ik aan Avi, Chaya en Dugit. Het boeit me als ik het verhaal hoor hoe de moeder van Avi Yeshua leerde kennen doormiddel van Daniel Zion, een voortrekker onder rabbijnen die tot geloof kwamen in Yeshua als Messias. Avi heeft een passie om het goede nieuws van Yeshua te delen aan zowel mede Joden als aan zijn Arabische buren.

  Don Finto, Caleb Company, Oprichter en Directeur
 • Dugit

  Ik hoop dat je wat tijd zult nemen om de geweldige nieuwe Dugit website te bekijken. Avi en zijn medewerkers hebben de site een nieuwe frisse uitstraling gegeven. Ze doen een geweldig werk door de liefde van Yeshua te delen met de bevolking van Tel Aviv.
  Kijk eens naar de “Wie zijn we” introductie video. Mis de kans niet om een deel te mogen zijn van wat God doet door Dugit!

  Jonathan Bernis, President & CEO, Jewish Voice Ministries, International
 • Dugit

  Dugit staat in de frontlinie om de bevolking van Tel Aviv te bereiken met de boodschap van het evangelie. Als voorganger waardeer ik ook het feit dat het team van Dugit zich niet alleen bezig houdt met evangelisatie maar ook nadruk legt in het maken van discipelen; het bemoedigen van nieuwe gelovigen om actieve leden te worden in de plaatselijke gemeenten waar ze kunnen groeien en hun geestelijke gaven kunnen benutten. Ik beveel het werk van Dugit van harte aan

  Wayne Hilsden, Senior Pastor, King of Kings Community Jerusalem.
 • Dugit

  Nadat Avi en Chaya van het Christ for the Nations Institute waren afgestudeerd zijn ze naar Israël teruggekeerd. Zij hebben dezelfde toewijding getoond die we ook bij de discipelen van Yeshua en de apostel Paulus zien. Jood en heiden worden getroffen door de kracht van de opstanding van onze Heer. Hun leven en bediening openen de ogen en harten van zowel Joden als Arabieren om hun Messias-Yeshua aan te nemen. Zij bereiken op deze wijze de laatste generatie die de wederkomst zal bespoedigen.

  Dr. Dennis Lindsay, President & CEO, Christ for the Nations, Dallas, Texas
 • Dugit

  Ik ken Avi en zijn geweldige familie al meer dan 20 jaar. Avi is voorganger, evangelist en een good-will ambassadeur voor de Heer. Ik hou van deze geweldige man en zijn bediening en ik respecteer en beveel hem en zijn bediening van harte aan.

  Wayne Wilks Jr., Ph. D., President, Messianic Jewish Bible Institute, Pastor, jewish Ministry, Gateway Church

Nieuws